Ereignissen

Die Stadt Sopron und ihre Umgebung wartet Sie und ihre Familie, Bekannten mit den folgenden Veranstaltungen!

A 2010-es évben is változatos új és már hagyományosnak mondható programokkal várjuk a Sopronba látogatókat.

OLTÁRI SRÁCOK - 2010. május 29., MKB ARÉNA

BROADWAY siker az MKB ARÉNA óriás színpadán!

Az Oltári srácok című musicalben – a New York-i Broadway után Európában először – a Vár egy hely című turné utolsó koncertjére váltunk jegyet. Öt srác: Matthew, Mark, Luke, Juan, Abraham a zene erejével próbálja nemesebbé tenni az emberek lelkét. Az előadás nem a templomok áhítatos csendjén, hanem a koncertek színes, látványos, mozgalmas világán keresztül beszél hitről, reményről, szeretetről.

Részletek

EISENSTADT - Haydnváros

Merüljön el Eisenstadt történelmi eseményeiben és hagyja magát elvarázsolni a város egyedülálló hangulatától. Barokk homlokzatok, gótikus árkádok és a szép sétálóutca teszik a változatos vásárlási lehetőségekkel Eisenstadtot különleges várossá.

További információk

Fertőrákos – Barlangszínház

Modern körülmények között tekinthetik meg a kiváló akusztikájú fertőrákosi barlangszínház előadásait. Első látásra talán nem kelti fel a látogatók érdeklődését beljebb haladva azonban garantáltan elakad ez ember lélegzete. Nézzék csak…

További információk

Egyéb szabadidős lehetőségek:

Sopron – Ágfalva: lovaglás (Lovas Centrum)

Ha kellemes környezetben, élménygazdag napot szeretne családjával, barátaival eltölteni, látogasson el a Soprontól 4 km-re lévő Ágfalvára a Vadon Lovas Clubba, ahol gyönyörű környezetben kirándulhat, kerékpározhat, lovagolhat.

Részletek

Fertőhomok – Paintball és egyéb szabadidős tevékenységek

Paintball: Sokan nem is gondolnák, hogy Sopronban és környékén a páratlan kulturális értékek mellett szintén megtalálhatók azok a lehetőségeket, amelyek nem csak a művelődni és pihenni vágyók, hanem a mozgalmas programokat keresők számára lehetnek érdekesek.

Részletek 

Weitere Informationen und Programme an der Seite www.sopron.hu.